Fremtiden for Det Digitale Ullits

De 8 digitale landsby-projekter under Det Digitale Nordjylland, lakker nu mod enden, og slutter d. 31/12. Men Det Digitale Ullits fortsætter som forening (stiftende generalforsamling var sidste februar). Medlemskabet er åbent for alle, der har tilknytning til Ullits skoledistrikt.

Fra 1/1 er medlemmernes ADSL forbindelser på markedsvilkår uden tilskud, og på individuel basis. De som har ADSL gennem Det Digitale Ullits kan vælge at fortsætte med Tiscali, og bliver snart kontaktet. En sammenligning af tilbud fra de forskellige internetleverandører kan læses på www.ullits.dk

Meld dig ind i den nye forening Det Digitale Ullits!

Du får følgende fordele:

Digitalt Værksted

Du får adgang til vores Digitalt Værksted i skolen, og til de arrangementer der holdes der, fx. ungdomsaftener med computerspil. Vi har også planer om forskellige temaaftener, hvor vi udveksler erfaring indenfor f.x. brug af billedredigering, slægtsforskning på internet, osv. Du må meget gerne selv komme med ideer.

Email

Du får et antal @ullits.dk emailadresser pr. husstand. Din emailadresse er som et visitkort, der kan fortælle hvem du er, og hvor du hører hjemme. Emails sendt til en ullits.dk adresse bliver straks videresendt til din emailkonto hos din nuværende internetudbyder. Når du skifter udbyder, så ændrer du bare på videresendelsesadressen - d.v.s. din ullits.dk adresse er en emailadresse, du kan beholde hele livet. Når vi bor så dejligt et sted som vi gør, så må man godt prale lidt om det!

Lån af udstyr

Som medlem har du mulighed for at låne udstyr af foreningen. F.x. har vi har planer om at købe et digitalt videokamera og digitalt videoredigeringssystem.

Ullits.dk

Du kan få en link til din egen hjemmeside fra ullits.dk, og kan deltage i de on-line diskussions-grupper, vi vil oprette.

Vær med til at føre vores digitale landsby projekt videre! Projektet havde både til formål at opkvalificere borgerne indenfor den nye teknologi, og at gøre Ullitsegnen mere attraktivt for velfungerende tilflyttere - og derved få huspriser til at stige lidt. Det sidste er ikke blevet mindre aktuelt.

Bestyrelsen har vedtaget et årskontingent på 100 kr. pr. husstand. Hvis du ikke har fået et girokort sammen med dette brev, kan det hentes hos Købmanden. Girokortet kan indbetales via HomeBank, ellers er det gratis at indbetale i Sparekassen.

mvh Bestyrelsen

David Douglas 98 63 4404 Formand 98 63 4031 Kasserer

Steen Wirenfeldt 98 63 3732

John Jensen 98 63 4036

Preben Bjerre 98 63 4234